MK-etapp Keilas

26.-27. augustil toimus Keilas “ Tallinn Trophy 2016” , mille raamas toimusid MK -etapid noortele , seenioritele ja täiskasvanutele.

Täiskasvanute standardtantsudes osales kokku 36 tantsupaari ning ERGO LÜKK ja BAILE ORB said finaali ning lõpetasid väga tubli 1.kohaga! JAREK TOIGER ja REELIKA TRAKS said poolfinaalis 11.koha ning SAAMUEL RAMMO ja MARIANNE ÄKKE 12.koha.

Noorte standardtantsudes osales 15 tantsupaari ning JAREK TOIGER ja REELIKA TRAKS said tubli 2.koha! KAIRO KÕRGEND ja LIIS REHEMAA said poolfinaalis 7.koha ; OLIVER PAJUS ja HELENA VIILMANN 10.koha ning ALARI AMELJUSENKO ja SANDRA KALLAS 12.koha.

Noorte Ladina-Ameerika tantsudes asus võistlustulle 24 tantsupaari ning siin said 2 Eesti paari finaali. MARTIN RAKITA ja VALERIA OVCHARENKO lõpetasid tubli 3.kohaga ning JAREK TOIGER ja REELIKA TRAKS 6.kohaga. GEORG GREGOR GRITSAI ja REBEKKA DUNGUROVA said poolfinaalis 9.-10.koha.

Seenior 1 vanusegrupi standardtantsudes võistles 7 paari . OLEG SADÕREV ja TATJANA KRÕLOVA said 3.koha , VITALIY RECHNOI ja KERSTI RECHNAJA 5.koha , ALEKSEI LOBIN ja TATJANA PAVLOVA 6.koha ning ALEKSANDR MAZKO ja NATALIA KIRICHENKO 7.koha.

Seenior 1 vanusegrupi Ladina-Ameerika tantsudes osales 6 tantsupaari ning siin said VITALIY RECHNOI ja KERSTI RECHNAJA 5.koha ning ALEKSANDR MAZKO ja NATALIA KIRICHENKO 6.koha.