Uudised
Noorte MM LATIN
23.03.2008 | PR Partner

Gorodilov ja Koger jõudsid MM-il finaali ja tulid kuuendaks

 

Eesti tantsuspordipaar Konstantin Gorodilov ja Emma-Leena Koger tuli Prantsusmaal Marseilles täna öösel lõppenud noorte MM-il Ladina-Ameerika tantsudes kuuendaks.

 

„Üks meie unistus, tantsida MM-i finaalis, on nüüd täitunud. Me oleme kuuenda koha üle väga õnnelikud, sest konkurendid olid üliheal tasemel, ” ütles Emma-Leena Koger.

 

Finaali jõudis võrdse punktisumma tõttu seekord seitse tantsupaari, kellest Konstantin Gorodilov ja Emma-Leena Koger tulid kuuendale kohale.

 

Teine Eesti tantsuspordipaar Vladislav Inostrantsev ja Marina Nikolajeva, kes samuti treenivad tantsuklubis Kreedo Dance jõudsid poolifinaali ja saavutasid 12. koha.  Kokku osales noorte maailmameistrivõistlustel ladina-ameerika tantsudes 74 tantsupaari.

 

Konstantin Gorodilov (17) ja Emma-Leena Koger (15) on valitsevad Põhjamaade meistrid ladina-ameerika tantsudes noorte klassis. Tantsuspordipaar Gorodilov-Koger on tänavused kolmekordsed Eesti meistrid, olles võitnud nii ladina-ameerika, standardtantsude kui ka kümne tantsu Eesti meistrivõistlused noorte klassis.

 

 

Lisainformatsioon www.idsf.net

Tagasi