Uudised
ETSLEA koolitused
07.03.2014 | ETSLEA

Austatud tantsuklubid/koolid!

ETSLEA on ette valmistamas selle suve koolitusi treeneritele. Uue EOK kutse andmise korra järgi abitreeneri (endine I taseme treener), nooremtreeneri (endine II taseme treener)ja treeneri (endine III taseme treener) koolitusi oleme valmis korraldama, kui nende tasemete püüdlejaid on piisav hulk.
Sellest tulenevalt kutsume teid üles kontrollima, millal teie klubi treeneritel kutse kehtivuse kaotab ning kas treener taastaotleb sama taset või taotleb uut taset.

Palume hiljemalt 15. märtsiks teada anda, kas ja kui palju oleks teie klubist sel suvel huvilisi abitreeneri, nooremtreeneri ja treeneri koolitusele (soovitavalt lisada ka nimed).

Kui huvilised on teadlikud oma suvistest plaanidest sedavõrd, et saavad meile teatada ka ehk ajad, mis paremini sobivad või sugugi ei sobi koolituse läbiviimiseks, siis võimaluste piires püüaksime arvestada nendega koolitusplaani kokkupanemisel.
Kui teile on teada treeneriks soovijaid, kes ei ole jõudnud oma tantsutasemelt C-klassini ning sooviksid osaleda lisakoolitusel, mille abil kvalifitseeruda abitreeneri koolitusel osalema, siis palun andke ka neile teada, et nad endast meile märku annaksid, ikka 15. märtsiks.

Ootame infot aadressil: silvia@twist.ee

Lugupidamisega ETSLEA nimel,
Silvia Purje

Tagasi