Uudised
Eesti meistrid kümned tantsus selgunud!
17.03.2013 | ETSL

EESTI MEISTRIVÕISTLUSED KÜMNES TANTSUS

Laupäeval 16. märtsil 2013 toimusid Kiili spordihallis Eesti Meistrivõistlused 10- tantsus.

Esmakordselt Eestis toimusid 10-tantsu meistrivõistlused ka laste ja noored 2 vanusegrupile.

 

Täiskasvanute vanusegrupis tulid meistriteks Konstantin Gorodilov ja Dominika Bergmanova tantsukoolist Kreedo Dance.

Täiskasvanute klassi teise koha saavutasid tantsukool Mustang tantsijad Andres Liiv ja Kristin Vaha, pronksmedali võitsid tantsukool Laguun tantsijad Giorgio Iori ja Rutt Metusala.

 

Vanuseklassis Noored 2 said esikoha tantsukool Laguun tantsijad Giorgio Iori ja Rutt Metusala, teiseks tantsisid end Sander Häkkinen ja Jeva Scarlet, kolmanda  koha saavutasid Vladislav Rõbatšenko ja Marina Tülp, mõlemad paarid tantsukoolist Kreedo Dance.

           

Noored 1 vanuseklassis saavutasid kuldmedalid tantsukool Kreedo Dance esindajad Nikolai Solujazikov ja Jelizaveta Semjonova.. Teise koha saavutas tantsuklubi Flex paar Kaspar Karumaa ja Nele-Natly Metsis, kolmas koht kuulus Revalia Tantsukooli ja Tantsumeka ühispaarile Kaspar Mätas ja Kadri Hebo Kukumägi.

 

Juunior 2 vanuseklassis olid parimad Jarek Toiger ja Reelika Traks tantsuklubist Flex.Teine koht läks Tantsukool Laguun paarile Kaspar Kolk ja Sofia Savenko, kolmanda koha sai tantsukool Kreedo Dance paar Robin Alexander Veskus ja Anita Sõtshugova.

 

Juunior 1 klassi parimad olid Kaspar Kaldaru ja Silvia Susanne Barjabin tantsuklubist Leevi.

Teise koha saavutas tantsukool Kreedo Dance paar Jakov Kostjanko ja Eva Kolektor ning kolmas koht kuulus tantsuklubi Flex paarile Olle Viltok ja Kendra Metsis.

 

Seeniorite vanuseklassis saavutasid esikoha Revalia Tantsukooli esindajad Väino Miil ja Lilian Kadaja-Saarepuu. Teise koha saavutas tantsukool Esperanza paar Oleg Sadõrev ja Tatjana Krõlova, kolmas koht kuulus tantsuklubi Ritmo paarile Kulno Kabral ja Monika Kabral

 

Esmakordselt Eestis toimunud laste vanusegrupi 10-tantsu võistlustel saavutas esikoha tantsukool Kreedo Dance paar Ruudi Veidemann ja Elika Žohhova.

Hõbemedalid said omale Leho Holm ja Marleen Lutter tantsuklubist Leevi ja pronksmedalid kuulusid samuti tantsuklubi Leevi paarile Mihkel Jantson Sarah Sofie Barjabin.

 

Kokku osales võistlusel ligi 200 tantsupaari seitsmes erinevas vanuseklassis. Võistlejaid hindasid kohtunikud Itaaliast, Soomest, Slovakkiast, Portugalist, Valgevenest ja Venemaalt.

 

ÕNNITLEME VÕITJAID!
Tulemusi näed siit.

Tagasi