Uudised
2013 Eesti meistrid Ladina-Ameerika tantsudes
25.02.2013 | ETSL

Eesti Meistrivõistlused 2013 Ladina-Ameerika tantsudes

23. veebruaril 2013 Tallinnas Audentese spordihallis peetud Eesti meistrivõistlustel Ladina-Ameerika tantsudes tulid täiskasvanute vanusegrupis meistriteks tantsukool Kreedo Dance tantsijad Vladislav Inostrantsev ja Marina Nikolajeva.
Täiskasvanute klassis teisele kohale tulid tantsukool Tango tantsijad  Juri Kagan ja Anastasia Selivanova, pronksmedali võitsid Vjatšeslav Mõlkin ja  Daria Chentsova tantsukoolist Esperanza.

Vanuseklassis Noored 2 läksid kõik medalikohad tantsukool Kreedo Dance tantsijatele: esikoht Aleksandr Makušev ja Kristiina Prants, teiseks tantsisid end Vladislav Rõbatšenko ja Marina Tülp ning kolmas koht Robert Veskus ja Yulia Krepchuk.

Noored 1 vanuseklassis saavutasid kuldmedalid tantsukool Kreedo Dance tantsijad Vladislav Tammi ja Diana Gavrilova. Teine koht kuulub tantsupaarile Kaspar Karumaa ja Nele-Nataly Metsis tantsuklubist Flex ning kolmanda koha saavutasid Nikolai Solujazikov ja Jelizaveta Semjonova tantsukoolist Kreedo Dance.

Juunior 2 vanuseklassis toimusid aga Eesti Meistrivõistlused standardtantsudes kus parimad olid Werner Robert Laaaneots ja Laura Liisa Lõhmus tantsuklubist Leevi. Hõbemedalile tantsisid end Jarek Toiger ja Reelika Traks tantsuklubist Flex ning pronksi võitsid Robin Aleksander Veskus ja Anita Sõtshugova tantsukoolist Kreedo Dance.

Juunior 1 klassi parimad olid Maximo Erm ja Katerina Maijorova Revalia Tantsukoolist. Hõbemedali said Kreedo Dance tantsijad Jakov Kostjanko ja Eva Kolektor ning kolmanda koha Georg Sikka ja Maria Elisabeth Lootus tantsuklubist Leevi.

Lasteklassis tuli esikohale tantsukool Kreedo Dance paar Ruudi Veidemann ja Elika Žohhova, hõbemedali võitsid Leho Holm ja Marleen Lutter tantsuklubist Leevi, kolmas koht läks samuti tantsuklubi Leevi paarile Thor Tobrjanski-Piirsalu ja Cäroly Jänes.

Seeniorid 1+2 vanusegrupis tantsisid end võidule Oleg Sadõrev ja Kätlin Prints-Murumets tantsukoolist Esperanza. Teisele kohale tuli tantsukooli Kreedo Dance paar Roman Vaher ja Regina Velbergning kolmas koht kuulub paarile Kulno Kabral ja Monika Kabral tantsuklubist Ritmo.

Seeniorid 3+4 vanusegrupis tulid esikohale Revalia tantsukooli tantsijad  Lembit ja Taimi Härma, teine koht kuulus paarile Henn Pärn ja Maia Sepper tantsuklubist Ritmo ning kolmanda koha võitis paar Raivo Pöial ja Mall Pöial tantsuklubist Fox.

Kokku osales võistlusel ligi 250 paari kaheksas erinevas vanuseklassis. Võistlejaid hindasid kohtunikud Itaaliast, Inglismaalt, Hispaaniast, Luxemburgist, Makedooniast, Soomest, Poolast ja Leedust. 

10- tantsu Eesti meistrivõistlused toimuvad juba 16. märtsil Kiili Spordihallis.

Tagasi