Uudised
2013 Eesti meistrid standardtantsudes
28.01.2013 | ETSL

EESTI MEISTRIVÕISTLUSED 2013 STANDARDTANTSUDES

26. jaanuaril 2013 Tallinnas Audentese spordihallis peetud Eesti meistrivõistlustel standardtantsudes tantsisid end uuteks meistriteks täiskasvanute vanusegrupis tantsuklubi Mustang tantsijad Andres Liiv ja Kristin Vaha.

Täiskasvanute klassis teisele kohale tulid samuti klubi Mustang tantsijad, mullused meistrid Alari Liiv ja Baile Orb, pronksile tulid Matteo Del Gaone ning Kristiina Reinfeldt tantsukoolist Esperanza.

Vanuseklassis Noored 2 saavutasid meistritiitli Giorgio Iori ja Ruth Metusala, teisele kohale tulid Sten Tarsalainen ja Dana Kadanik  – mõlemad Tantsukoolist Laguun. Pronksmedali teenisid välja Andrey Davydik ning Elizabeth Kivi tantsukoolist Kreedo Dance.

 Noored 1 vanuseklassis saavutasid kuldmedalid tantsuklubi Leevi tantsijad Madis Abel ja Aleksandra Galkina. Teisele kohale tantsisid end Sander Seppik ja Kaari Kink samuti tantsuklubist Leevi ning kolmandale Martin ja Laura Prost tantsukoolist Tango.

Juunior 2 vanuseklassi toimusid aga Eesti Meistrivõistlused Ladina-Ameerika tantsudes kus parimad olid Kaspar Kolk ja Sofia Savenko Tantsukoolist Laguun. Hõbemedalile tantsisid end Georg Gritsai ja Rebekka Tungurova ning pronksile Robin Aleksander Veskus ja Anita Sõtshugova – mõlemad tantsukoolist Kreedo Dance.

 Juunior 1 klassi parimad olid Jakov Kostjanko ja Eva Kolektor tantskoolist Kreedo Dance. Hõbemedali sai Kaspar Kaldaru ja Silvia Susanne Barjabin tantsuklubist Leevi ning kolmas koht kuulub tantsukool Esperanza tantsijatele Daniil Botshkarjov ja Uljana Redtsits.

Lasteklassis tulid esikohale tantsukool Kreedo Dance paar Ruudi Veidemann ja Elika Žohhova, hõbemedali võitsid Alari Ameljušhenko ja Mileene Varik tantsuklubist Figuret, kolmas koht kuulus tantsuklubi Leevi paarile Thor Dobrjanski-Piirsalu ja Cäroly Jänes.

Seeniorid 1+2 vanusegrupis tantsisid end võidule Tiit ja Ene Hindpere tantsukoolist Esperanza. Teisele kohale tulid tantsukooli Revalia tantsijad Väino Miil ning Lilian Kadaja-Saarepuu. Kolmas koht läks tantsukool Esperanza tantsijatele Oleg Sadõrev ja Tatjana Krõlova.

Seeniorid 3+4 vanusegrupistulid esikohale tantsklubi Ritmo tantsijad Feliks Sarv ja Ilme Rätsep, teine koht kuulus paarile Nikolai Voronoi ja Alla Voronoi tantsuklubist Tantsumeka ning kolmanda koha võitis paar Teet Areda ja Valentina Koort tantsuklubist Emerald.

Kokku osales võistlusel ligi 250 paari kaheksas erinevas vanuseklassis. Võistlejaid hindasid kohtunikud Gruusiast, Saksamaalt, Hollandist, Maltalt, Moldovast, Rumeeniast, Belgiast ja Lätist.

Võistluste raames selgitati välja ka 2013 aasta Tallinna meistrid, kelleks eri vanuseklassides osutusid:
 
Juunior I
1. Jakov Kostjanko/Eva Kolektor (TK Kreedo Dance)
2. Kaspar Kaldaru/Silvia Susanne Barjabin (TK Leevi)
3. Daniil Botshkarjov/Uljana Redtsits (TK Esperanza)

Juunior II
1. Kaspar Kolk/Sofia Savenko (TK Laguun)

Noored I
1. Madis Abel/Aleksandra Galkina (TK Leevi)
2. Nikolai Solujazikov/Jelizaveta Semjonova (TK Kreedo Dance)
3. Martin Jantson/Kerstin Kessa (TK Leevi)

Noored II
1. Sten Tarsalainen/Dana Kadanik (TK Laguun)

Täiskasvanud
1. Matteo Del Gaone/Kristiina Reinfeldt (TK Esperanza)

Tagasi