Uudised
Eestile Moskvast hõbe
25.10.2009 | Postimees

Gorodilov – Koger pärjati kümne tantsu MMil hõbedaga

Tantsuspordipaar Konstantin Gorodilov – Emma-Leena Koger tuli eile Venemaal Moskvas toimunud noorte kümne tantsu maailmameistrivõistlustel hõbemedalile, võitis Venemaa paar Juri Soldatov – Irina Gogoladze.

«Meie suur unistus seista MMi lõppedes pjedestaalil on täitunud! Kuna Kostja on 18-aastane ja järgmisel aastal ei saa ta enam noorteklassis võistelda, oli see meie paari viimane tiitlivõistlus noorte klassis. Oleme üliõnnelikud, et meie ühised pingutused said õnnestunud esinemisega MMil nii väärika punkti,» ütles Emma-Leena Koger.

Moskvas toimunud noorte klassi maailmameistrivõistlustel osalesid tänavu 40 riigi võistlejad, igast riigist üks paar.

Gorodilov ja Koger on valitsevad Eesti meistrid noorte klassis kõigil kolmel tantsuspordi alal: standardtantsudes, Ladina-Ameerika tantsudes ja ka kümnes tantsus.

Kümne tantsu võistlustel tuleb paaridel näidata oma oskusi nii ladina-ameerika kui ka standartantsudes. Ladina-Ameerika tantsude osas esitavad võistlejad viis tantsu: samba, cha-cha-cha, rumba, paso doble ja jive. Standardtantsude osas tantsitakse samuti viis tantsu: aeglane valss, viini valss, tango, fokstrott ja quickstep.

Toimetas Maarja Värv /Postimees/ 

Rohkem tulemusi näed: www.idsf.net

Tagasi