Uudised
Gorodilov - Koger MM-il
08.12.2008 | IDSF

Eesti tantsuspordipaar Koger – Gorodilov jõudis MM-il poolfinaali

 

Noorte klassis võistlev Eesti tantsuspordipaar Konstantin Gorodilov (17) – Emma-Leema Koger  (15) jõudis 6. detsembril Hispaanias Salous toimunud maailmameistrivõistlustel standardtantsudes poolfinaali, lõpetades hinnatava 12. kohaga. Standardtantsude MM-i võitis Venemaa paar Danil Ulanov – Anastasia Glazanova.

 

Teine Eestit esindanud paar, Paul Reinolt – Madli Pappa sai MM-il 25. koha. Mõlemad tantsuspordipaarid treenivad klubis Kreedo Dance. MM-il võistles 65 tantsuspordi paari 36 riigist.

 

„Kuigi me oleme kümne tantsu paar ja võistleme samuti nii Ladina-Ameerika kui ka standardtantsudes, on just standardtantsude MM-il poolfinaali jõudmine meie jaoks väga hea tulemus. Ladina-Ameerika tantsudes oleme praegu tegelikult tugevamad, mida näitavad ka meie sellel hooajal saavutatud kohad rahvusvahelistel tippvõistlustel,“ ütles võistluste lõpus Emma-Leena Koger.

 

„Meie-ealiste tantsuspordis on maailmas väga võimsaid paare ja konkurents on kõigil tippvõistlustel väga tihe. Järgmisel nädalal võistleme tippkonkurentsis püsivate samade paaridega standardtantsude EM-il Riias. Kahju, et võistluste kattumise tõttu ei saanud me Emmaga kaitsta oma Põhjamaade meistri tiitlit, sest just sel nädalavahetusel toimusid ka Põhjamaade meistrivõistlused Vilniuses“ ütles Konstantin Gorodilov.

 

Tänavusel MM-il Ladina-Ameerika tantsudes tuli Gorodilov – Koger kuuendale kohale, kümnes tantsus seitsmendale kohale. Eelmisel nädalal Tallinnas peetud IDSFi maailma karikasarja võistlustel oli Gorodilov – Koger kõige edukam Eesti tantsupaar, saavutades mõlemal võistlusalal poodiumikoha, võites Ladina-Ameerika tantsudes ja tulles standardtantsudes kolmandale kohale.

 

Gorodilov ja Koger on tänavused Eesti meistrid noorte klassis kõigil tantsuspordi aladel: standardtantsudes, Ladina-Ameerika tantsudes ja kümnes tantsus.

Tagasi