Uudised
Ladina-Ameerika tantsude Eesti meistrid selgunud
26.02.2012 | ETSL

Laupäeval selgusid Eesti meistrid Ladina-Ameerika tantsudes

Tallinnas Audentese spordihallis peetud Eesti meistrivõistlustel Ladina-Ameerika tantsudes kujunes kõige pingelisemaks võistlus täiskasvanute vanusegrupp kus finaali tantsinud paaridest vaid kaks olid pikemat aega koos tantsinud - kõik teised olid suhteliselt hilja  kogenud tantsijatest moodustunud tantsupaarid.
Uuteks meistriteks täissaali publiku ees tulid TK Kreedo Dance tantsijad
Vladislav Inostrantsev ja Emma-Leena Koger.

Täiskasvanute klassis teenisid hõbemedali samuti TK Kreedo Dance tantsijad Konstantin Gorodilov ja Irina Sitnik, pronksile tulid TK Kreedo Dance ning TK Tango ühendpaar Juri Kagan ning Marina Nikolajeva.

Vanuseklassis Noored 2 saavutasid meistritiitli Aleksandr Makušev ja Marina Tülp (TK Kreedo Dance). Teisele kohale tulid Vladislav Rõbatšenko ja Margarita Apashkina TK Stiil. Pronksmedali teenisid välja Robert Veskus ning Kristiina Prants TK Kreedo Dance. 

Noored 1 vanuseklassis said kuldmedali Vladislav Tammi ja Diana Gavrilova. Teisele kohale tantsisid end Stanislav Vares ja Julia Tepljašina ning kolmandale Nikolai Solujazikov ja Jelizaveta Semjonova (kõik TK Kreedo Dance).

Juunior 2 vanuseklassi parimad olid Georg Gritsai ja Jekaterina Blinkova (TK Kreedo Dance). Hõbemedali võitsid mullused meistrid Kaspar Kolk ja Sofia Savenko (TK Laguun= ning pronksi Andrei Davidik ja Aleksandra Tuzikova (TK Kreedo Dance).

Juunior 1 klassi parimad olid Robin Alexander Veskus ja Anita Sõtshugova (TK Kreedo Dance). Teisele ning kolmandale kohale tulid TK Leevi tantsijad Siim Saarik ja Simoona Peensalu ning Erik Herbert Lõhmus ja Elisabeth Nursi.

Lasteklassis läks kogu meistrivõistluste esikolmik TK Leevi.
Esimesele kohale tulid Kaspar Kaldaru ja Maria Elisabeth Lootus, teisele Kris Jarlet Kivisaar ja Silvia Susanne Barjabin ning kolmandale Kert Lillenberk ja Eliisa Sukles.

Seenioridest tantsisid end võidule Väino Miil ja Lilian Kadaja-Saarepuu (TK Revalia). Teisele kohale tulid Leevi tantsijad Roman Vaher ning Regina Velberg. Kolmas koht läks TK Esperanza tantsijatele Oleg Sadõrevile ning Tatjana Krõlovale.

Kokku osales võistlusel ligi 242 paari seitsmes erinevas vanuseklassis. Enim võistluspaare astus tantsupõrandale Juunior 1 vanuseklassis,  kokku 58 tantsupaari. Kõrgeimas, täiskasvanute arvestuses võistles kokku 14 paari.  Võistlejaid hindasid kohtunikud Belgiast, Hispaaniast, Slovakkiast, Itaaliast, Soomest, Ukrainast, Serbiast, Poolast, Taanist ja Lätist.

Sama võistluse raames selgusid ka 2012 Tallinna meistrid:

TALLINNA MEISTRID 2012 LADINA-AMEERIKA TANTSUDES

JUUNIOR I

1.       Robin Aleksander Veskus – Anita Sõtsugova     TK Kreedo Dance

2.       Siim Saarik – Simoona Peensalu                          TK Leevi

3.       Robert Kassin – Melani Sulengo                         TK Flex

JUUNIOR II

1.       Georg Gritsai – Jekaterina Blinkova                       TK Kreedo Dance

2.       Kaspar Kolk – Sofia Savenko                                    TK Laguun

3.       Andrey Davydik – Aleksandra Tuzikova                  TK Kreedo Dance

NOORED I

1.       Vladislav Tammi – Diana Gavrilova                      TK Kreedo Dance

2.       Stanislav Vares – Julia Tepljašina                         TK Kreedo Dance

3.       Nikolai Solujazikov – Jelizaveta Semjonova        TK Kreedo Dance

TÄISKASVANUD

1.       Vladislav Inostrantsev – Emma-Leena Koger     TK Kreedo Dance

2.       Konstantin Gorodilov – Irina Sitnik                     TK Kreedo Dance

3.       Vjatšeslav Mõlkin – Daria Chentsova                  TK Revalia/TK Esperanza

ÕNNITLEME VÕITJAID!

Tagasi